Aanstekers

Bij Dutch-Pyro kan je verschillende soorten aanstekers kopen. De aanstekers kan je onder andere gebruiken voor vuurwerk, kaarsen, sieraden, waterpijp en diverse andere hobby doeleinde. Wij verkopen onder andere de meest populaire vuurwerk aanstekers zoals de pyrotorch en de metal torch xl. Deze gasbranders zijn tegenwoordig makkelijk online te bestellen, wanneer je jouw aansteker in de webwinkel van dutch-pyro.nl besteld en het is op een werkdag voor 15.00u dan zal hij dezelfde dag nog verzonden worden. In de praktijk zal dit betekenen dat de aanstekers de volgende dag al thuisbezorgd zullen worden en je zo al heel snel over de gewenste aansteker zal kunnen beschikken.

Gasbrander / Stormaansteker

Bijna alle aanstekers zijn zogenaamde gasbranders of stormaanstekers. Dit betekent dat de aansteker ook onder harde wind zullen functioneren. De blauwe vlam kan temperaturen bereiken tot wel 1300 graden Celsius. Hiermee kan je gemakkelijk dingen smelten, zelfs lichte metalen zullen smelten onder deze hoge temperaturen, zodoende kan je de gasbranders gebruiken voor diverse hobby werkzaamheden zoals het repareren van sieraden of solderen van elektronica en printplaatjes. Deze gasbranders zijn zeer goed geschikt om vuurwerk mee af te kunnen steken, hier worden de aanstekers die wij verkopen dan ook erg vaak gebruikt.

Kaarsen aansteken

Het aansteken van kaarsen met een stormaansteker gaat erg eenvoudig. Het is zelfs zo dat je met een stormaansteker tot drie keer sneller een kaarsje aansteekt, wanneer je veel kaarsen wilt aansteken kan dit aanzienlijk sneller gaan met een gasbrander. Een ander pluspunt bij het aansteken van kaarsen is het feit dat de aanstekers een stukje langer zijn dan een normale sigarettenaansteker, hiermee kan je makkelijk in bijvoorbeeld een hoog windlicht de kaarsen aansteken.

Aanstekers kopen online

Je kan online deze luxe aanstekers kopen in de webwinkel van dutch-pyro.nl. Als je op de volgende link klikt dan kom je direct op de categoriepagina met daarin alle gasbranders en stormaanstekers:

Bestel hier direct online jouw aanstekers!
pyrotorchmetal torch xl