Schietsysteem

Veilig vuurwerk afsteken met een schietsysteem van Dutch-Pyro.nl

Schietsystemen, ook wel schietkisten genoemd, zijn elektrische kastjes die gebruikt worden om onder andere vuurwerk van een afstand te ontsteken. Het lont van jouw vuurwerk wordt door middel van elektrische ontstekers of een visco ontsteker aangesloten op het schietsysteem. Vervolgens kan het vuurwerk van een afstand door middel van een afstandsbediening afgestoken worden. Schietsystemen zorgen op die manier voor extra veiligheid. Je hoeft namelijk niet met je hoofd of lichaam boven het vuurwerk te hangen. Wanneer je op een veilige afstand staat heb je een goed overzicht en kan je perfect inschatten of iets veilig is.

Bij Dutch Pyro vindt je verschillende soorten schietsystemen. Zo heb je de keuze uit schietsystemen met verschillende hoeveelheden kanalen. Het aantal kanalen van het schietsysteem geeft aan hoeveel afzonderlijke ontstekingen er via het schietsysteem gedaan kunnen worden. Daarnaast is er verschil in het bereik van de afstandsbedieningen van de schietsystemen en de ontstekingscapaciteit van de systemen. De eigenschappen van de schietsystemen staan steeds aangegeven in de productomschrijving en in de productnamen.

Bestel uw schietsysteem in onze webshop!

Op deze website vindt je het complete aanbod schietsystemen van Dutch Pyro. Ook voor vele andere vuurwerkgerelateerde producten kun je bij mij terecht. Heb je nog vragen of mis je misschien nog een product? Neem dan gerust contact met mij op door mij te mailen of te bellen. Je vindt mijn contactgegevens op de contactpagina.

Neem een kijkje in onze webwinkel.