Verjaardagskaars

Verhoog de feestvreugde met een verjaardagskaars van Dutch-Pyro.nl

Heb je binnenkort een verjaardag te vieren? Verras de jarige dan met een verjaardagskaars in de vorm van een lotusbloem! Deze kaars zal alle aanwezigen doen opkijken. Na ontsteking van de kaars, die bijvoorbeeld bovenop een taart gezet kan worden, gaat er eerst een fontein spuiten. Hierna zullen de bladeren van de kaars openklappen en zal de melodie van ‘happy birthday’ klinken. Op de bladeren van de kaars staan ondertussen kleine kaarsjes te branden.

Wil je de lotusbloem verjaardagskaars gebruiken bij een ander feestelijk moment en wil je daarbij geen ‘happy birthday’ horen? Dat kan. De melodie is gemakkelijk uit te zetten door het koperen draadje in het midden van de kaars door te knippen. De kaars is zo ook te gebruiken bij andere feestelijke momenten als oud & nieuw, een huwelijk of de geboorte van een baby.

Bestel de verjaardagskaarsen in onze webshop!

Klik hieronder op de link om het complete aanbod verjaardagskaarsen van Dutch Pyro te bekijken. De verjaardagskaars is verkrijgbaar in de kleuren roze, rood, geel, blauw en paars. Sinds kort zijn er ook verjaardagskaarsen in de vorm van een roos waarop je de cijfers van de jarige kan plaatsen, het is natuurlijk extra leuk als je de leeftijd van de jarige op de verjaardagskaars kan laten zien.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op door mij te mailen of te bellen. Je vindt mijn contactgegevens op de contactpagina.

Bestel hier direct jouw eigen verjaardagskaars

lotusbloem verjaardagskaars