Vuurwerk Brillen

Vuurwerkrekken: stevig en stabiel.

Veilig vuurwerk afsteken met vuurwerbrillen van Dutch-Pyro.nl

Vuurwerk brillen dienen voor de veiligheid. Belangrijk is dan ook dat vuurwerk stevig zijn en stabiel staan. Bij Dutch Pyro vindt u stevige houten vuurwerk rekken in diverse variaties. De rekken zijn stuk voor stuk gemaakt van extra dik hout, waardoor ze uiterst sterk zijn.

Bij veel van de vuurwerk rekken van Dutch-Pyro worden extra houten latten geleverd. Deze dienen aan de zijkanten van het rek geschroefd te worden om het rek extra stabiel neer te kunnen zetten. Hierdoor zal het rek niet omvallen. Bij een aantal rekken dient u zelf voor extra versteviging aan de zijkant van het rek te zorgen, bijvoorbeeld door middel van dwarslatten of zandzakken. Of er extra versteviging met het rek wordt meegeleverd is steeds aangegeven in de productomschrijving.

Bestel uw Vuurwerk rekken in onze webshop!

Op deze website vindt u het complete aanbod vuurwerk veiligheidsbrillen van Dutch Pyro. Heeft u nog vragen of mist u een product? Neem dan gerust contact met mij op door mij te mailen of te bellen. U vindt mijn contactgegevens op de contactpagina.

Bestel hier jouw vuurwerk brillen.